Bij een lokale apotheek merkt men op dat 60% van de klanten bij het inleveren van medicijnen (wat actief wordt aangemoedigd) ook antibiotica inlevert. Hoe laat je oudere klanten het verschil tussen antibiotica en andere medicijnen zien? Het zou natuurlijk niet moeten gebeuren dat er antibiotica wordt ingeleverd, want de dokter schrijft niet voor niets een bepaalde hoeveelheid voor!

De focus bij deze opdracht lag bij de probleemanalyse, en niet bij de esthetiek van het resultaat. Gelukkig :’) Ik was verantwoordelijk voor het daadwerkelijke design en het bijhouden van de planning in de vorm van een Gantt-chart. Net echt, lekker professioneel!

Mijn photoshop-skills zijn tot nu toe praktisch non-existent, dus dit is een mooie kans om (met gelimiteerde tijd) wat dieper te duiken in de wondere wereld van de grafische vormgeving. Al met al ben ik best trots op mezelf!